Kuchyně Lidlu s leskem šesti michelinských hvězd ✨

Gastronomie se za posledních dvacet let v Česku výrazně proměnila a to jak na profesionální, tak na té amatérské, domácí úrovni. Dokumentuje to i další epizoda 📽podcastové série Když Lidl slaví, kterou jsme tentokrát s Tomas Myler věnovali Kuchyni Lidl Česká republika v.o.s. a především jejímu tvůrci, michelinskému šéfkuchaři Romanu Paulusovi. 🙂 Mimochodem, tu žádanou a ceněnou hvězdu získal v roce 2012 jako první Čech. A poté ji v restauraci pražského hotelu Alcron ještě pětkrát obhájil. ☝ Dnes se Roman vedle Kuchyně Lidlu věnuje především svému Bistru Paulus, což je originální koncept moderní kantýny 21. století, který spojuje nápad, kvalitu, jednoduchost a zážitek. Ochutnejte… 🙂